image
 |  85 8 Січня 2024 | 22:02

Слухай та тримайся: SESTRA – Життя продовжується

Чуттєве виконання легендарного хіта Тіни Кароль «Жизнь продолжается» від гурту SESTRA, ще до офіційного виходу у світ, набрало мільйони прослуховувань у соц. мережах.

Світ почув нове, унікальне звучання, яке вдалось отримати за допомогою саксофона та нового аранжування.

«Ми побачили інтерв'ю, де Тіна дає згоду на переклад її пісень молодим артистам і одразу ж вирішили перекласти саме цю пісню, тому що вона надзвичайно чуттєва. Ми відчули, що зможемо це зробити найкраще. Здається, у нас вийшло», – діляться дівчата.

Тепер приспів відомої пісні звучить так: "Ти літаєш високо, ти відчув її тепло. І забувши все святе, ти розбиваєшся...".

 «Ця пісня висловлює ідею того, що навіть у найгірших життєвих обставинах, коли здається, що все втрачено – життя продовжується! І це як ніколи актуально, враховуючи наше сьогодення», – говорить вокалістка Інесса.

Дует SESTRA розчулює своїх слухачів мелодіями, які звучать серцем. Дівчата залишають неймовірні враження після кожного виступу: Аліна надає кожному звуку особливий колорит та глибину за допомогою саксофона, і разом з вокалісткою Інесою вони створюють унікальні музичні композиції, які хочеться слухати знову і знову.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити