image
 |  2 25 Травня 2021 | 08:32

Смаpтфон важливіший за славень: нардеп від «Батьківщини» Яценко не піднявся під час виконання гімну (ВІДЕО)

Народний депутат Антон Яценко відмовився підніматися під час виконання гімну України. Інцидент стався в міській раді Умані.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Відео з ним опублікував у Facebook екслідер «Правого сектору» в Одесі Сергій Стерненко. Нещодавно нардеп знову приєднався до «Батьківщини».

На кадрах видно, що Яценко продовжував сидіти, незважаючи на виконання державного гімну. В цей час він дивився щось у телефоні.

Коли нардепу зробили зауваження, він проігнорував його і відмовився встати з місця. Крім того, Яценко був без захисної маски.

Раніше нардеп був позафракційним, однак 18 травня він увійшов до парламентської фракції «Батьківщина».

Ще в 2007 році він був обраний депутатом від Блоку Юлії Тимошенко. А після приходу до влади Віктора Януковича перейшов до Партії регіонів.

Потім він був обраний нардепом як безпартійний самовисуванець по округу №200 у Черкаській області. У вересні 2019 року він увійшов до депутатської групи «За майбутнє», але залишив її в лютому 2021-го.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у 2020 році Яценко за 50 днів дії відеофіксації порушень ПДР 60 разів перевищив швидкість на дорогах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Боротимуся з націоналістами»: нардеп Шевченко про кроки після виключення з фракції «Слуга народу» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити