image
 |  7 4 Січня 2022 | 16:06

Смертельна ДТП під Луцьком: що відомо про водія через якого загинуло подружжя

31 жовтня 2021 року в аварії у селі Гаразджа загинули чоловік та дружина. Летальну автотрощу спричинив молодий лучанин. Він, керуючи автомобілем BMW, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смуху та зіткнувся з автівкою Volkswagen.

Внаслідок цього - 57-річний водій та 61-річна пасажирка Volkswagen загинули на місці події, 29-річний пасажир автівки з травмами госпіталізований у відділення нейрохірургії. Травмувалися також і керманич та пасажир BMW, їх тоді ушпиталили.

Читачі ВолиньPost звернулися у редакцію з інформацією про те, що подію нібито неналежним чином розслідують й підозру досі нікому не оголосили. Тож ми вирішили з’ясувати.

У коментарі журналістам видання у секторі комунікації поліції Волині розповіли, що підозру водієві BMW таки оголосили ще 3 листопада за частиною 4 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про діяння, вчинені в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння що спричинили загибель кількох осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьким парком гуляв чоловік із пістолетом (ФОТО)

Такі дії караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Згодом йому обрали запобіжний захід – домашній арешт. Мовляв, аргументом на користь саме такого запобіжного заходу став фізичний стан чоловіка після аварії.

Додають, що, ймовірно, у січні справу передадуть до суду.

З власних джерел Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо, що за кермом BMW був лучанин Дмитро Ібрагімов 1991 року народження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити