image
 |  4 22 Вересня 2022 | 15:47

Смертельна ДТП у Луцьку: розповіли про обставини (ВІДЕО)

80-річна пенсіонерка, яка зранку 21 вересня потрапила під колеса вантажівки на вулиці Ківерцівській у Луцьку, йшла до церкви.

Жінка жила неподалік місця аварії, – розповів Суспільному сусід загиблої Юрій Янчинський.

Зі слів Юрія Янчинського, вантажівка збила пенсіонерку, коли вона виходила з тротуару на перехід. Автомобіль МАН протягнув її кілька метрів та відкинув на основну дорогу.

«Вона йшла до церкви і не дійшла. Автомобіль виїжджав з провулка і повертав наліво. Він її десь тут зачепив і потягнув. Ви подивіться на автомобіль, хто ризикне перед ним переходити», – говорить сусід загиблої.

Водій вантажівки на момент приїзду знімальної групи Суспільного сидів у машині патрульної поліції. Що сталося – не коментував.

Як розповів головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції області Олег Плазовський, за кермом вантажівки був 34-річний волинянин.

«Чи переходила жінка дорогу за межами пішохідного переходу, чи переходила по пішохідному переході, буде з’ясовано під час досудового розслідування. Нині за цим фактом триває перевірка», – зазначив Олег Плазовський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити