image
 |  0 9 Вересня 2021 | 13:13

Сміття до луцьких контейнерів привозять аж із сусідніх областей (ФОТО)

Три дні інспекторами департаменту муніципальної варти проводилась роз’яснювальна робота з громадянами щодо недопущення засмічення відходами території поруч з контейнерами для ТПВ, які знаходяться біля проїзної частини по вулиці Дубнівській.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Також, мешканцям інших громад, які намагались викинути сміття з своїх автомобілів у нашому місті, роз’яснювалось, що побутові відходи повинні видалятись за місцем оплати та проживання. Варто зауважити, що один з таких привіз сміття аж з смт Млинів Рівненської області.

Крім того, недобросовісні громадяни намагались використати контейнери не за призначенням, та викинути в них зілля й інші непобутові відходи.

Шановні мешканці та гості міста! Відповідно до п.п. 3.1.5, 3.1.6 та 3.1.7 Правил благоустрою міста Луцька, суб’єкти благоустрою при поводженні з відходами:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку без залучення бюджетних грошей ремонтують спортшколу (ВІДЕО)

- повинні мати чітко визначене місце для видалення та тимчасового розміщення відходів, контейнери (ємкості) для відходів;

- не допускати зберігання та видалення відходів у несанкціонованих місцях чи об’єктах;

- не допускати змішування відходів.

Штраф за порушення вищевказаних вимог на громадян становить від 340 до 1360 грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити