image
 |  4 9 Липня 2019 | 23:01

Сморід у місті: Луцькрада знайшла нових «крайніх»

Чергова порція інформації про сморід у Луцьку. Влада знайшла нових “крайніх”. Тепер це навколишні села.

В зведенні, що оприлюднили в міській раді йдеться: “У Княгининку, Підгайцях, Липинах очисні споруди не відповідають екологічним вимогам. Очистка стоків здійснюється простим фільтруванням через ґрунт. Асенізаційний транспорт зливає стоки просто на землю, поруч з так званими очисними спорудами, від чого й смердить фекаліями.

Також виявили власників приватних помешкань, які зливали свої нечистоти в просто в зливову каналізацію, туди, де мала б стікати дощова вода. Знайшли таких розумників на Вишкові. Представники тимчасової робочої комісії склали акти на кількох жителів вулиць Заньковецької та Вахтангова.

Читайте також: Луцькрада розповіла про ситуацію зі смородом у місті

Наразі, їм загрожують штрафи.А тим часом, небайдужі лучани намагаються привернути більше уваги до проблеми. Так, у суботу, 6-го липня на театральному майдані біля двохсот активістів.

Активісти кажуть, що не варто бездумно звинувачувати когось одного в цьому смороді, адже джерел є декілька.

Під час мітингу не збирали підписи до когось, а просто шукали шляхи вирішення проблем, планували дії, обмінювалися контактами. Ініціатором був лучанин Володимир Редкач.

Детальніше - у сюжеті 12 каналу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити