image
 |  0 24 Листопада 2020 | 18:49

Снайпер російських окупантів убив українського бійця

Ворожий снайпер у передмісті Авдіївки тяжко поранив військовослужбовця Операції об’єднаних сил. Бійця госпіталізували у важкому стані, невдовзі він помер.

Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці 72 ОМБР імені Чорних Запорожців.

"Унаслідок пострілу ворожого снайпера отримав вогнепальне поранення військовослужбовець Об’єднаних сил. Терміново для надання медичної допомоги важкопораненого українського захисника було доправлено до лікувального закладу, де за його життя боролися військові лікарі.

На жаль, проведені невідкладні реанімаційні заходи не дали результатів. Врятувати життя воїна не вдалося", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОПЗЖ тягали мотузкою дівчину у вишиванці і вінку: відео викликало жорстку реакцію

"Командування об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Про зухвалі та підступні дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців негайно було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

У районі проведення операції належно виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, у районах уздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС розміновано більше ніж 3 гектари території та передано на знищення 99 вибухонебезпечних предметів", - додають у повідомленні.

Всього від початку доби зафіксовано два порушення режиму тиші. Один у районі Авдіївки, інший неподалік Шумів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не спpавами, а пpопагандою: В офісі Зеленського створюють пул блогерів для «позитивного висвітлення»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити