image
 |  2 25 Жовтня 2022 | 18:54

Сьогодні в ПЦУ відзначають день капелана

Сьогодні в ПЦУ відзначають день духовного наставника на війні - капелана. 

Про це повідомили у пресслужбі ПЦУ.

"Під час війни не до святкування. Але від імені всієї нашої великої церковної родини хочемо з подякою і пошаною згадати й помолитися за всіх наших братів-капеланів. Адже їхнє служіння нині так важливе!

Вони опікуються духовним здоров’ям наших захисників, лікують їхні душевні рани, підтримують бойових дух, не дають зневірі й розпачу заволодіти серцем. Військові капелани 24/7 несуть своє служіння на передовій та в окупованих територіях, не знаючи, що трапиться в наступну секунду, покладаючись лише на волю Божу. Вони допомагають не лише воїнам, а й родинам військових, розділяючи з ними тягар розлуки і тривоги за рідних, поділяючи біль непоправних втрат…

Щиро бажаємо кожному капелану Божого благословення і міцного здоров’я для звершення вашого служіння – духовної оборони України. Бо ми добре розуміємо: у війні, найперше, перемагає дух, і якщо наші воїни будуть сильними духом, то будуть незламними. Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни!", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській православній богословській академії відбулася посвята першокурсників

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити