image
 |  4 9 Травня 2020 | 09:37

Сокільці декомунізували волинське село Любитів (ФОТО)

Активісти Волинського "Сокола" допомогли мешканцям села Любитів Ковельського району Волині позбутися комуністичної символіки. 

Про це йдеться на сторінці ВГО "Сокіл" Волинь.

"Дивно, але, на жаль, певні особи, а саме Андрій Броїло, голова Ковельської районної ради, який колись представляв силу 5-го президента України Петра Порошенка, не помічав символів тоталітарного режиму прямо в себе під носом.

Таке ігнорування чи просте небажання зайнятись виконанням закону викликає відразу. Тому сокільці взялися за справу і самотужки прибрали кривавий символ, під гнітом якого загинули мілійони людей", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Націократія чи тоталітаризм?

"На жаль, деякі сільські жителі не знають або ж принципово не хочуть згадувати, як у часи колективізації їхніх односельчан зганяли в колгоспи, забирали домашню худобу, розкуркулювали і відправляли в Сибір.

Символам тоталітарного, кривавого режиму не місце на наших вулицях!" – додають активісти Волинського "Сокола".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спадкоємці політики Молотова-Ріббентропа намагаються виправдати анексію Криму: ще три країни в ООН підтримали Україну

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити