image
 |  5 5 Листопада 2018 | 11:32

Сопілка, акордеон, гітара: на Волині відкрили нову музичну школу (ФОТО)

З 1  жовтня 2018 року  у Будинку  культури  села Жидичин розпочали роботу музичні класи,  де  викладачі Княгининівської дитячої школи мистецтв  проводять  заняття з учнями  Жидичинської ОТГ.
Про це йдеться на сайті Жидичинської сільської ради.
Музичну школу відкрито  завдяки реалізації проекту   «Створення сучасної музичної школи на території Жидичинської ОТГ та впровадження  інклюзивної освіти для дітей з особливими потребами у сфері культури і мистецтв у Волинській області» за підтримки Українського культурного фонду.
Мета проекту – створення  умов  розвитку творчих здібностей  для  дітей шкільного віку, зокрема  до музики, шляхом відкриття філії Княгининівської музичної школи, в якій діти  вчаться грі на музичних інструментах – сопілка, акордеон, фортепіано, гітара та скрипка.
У вересні 2018 року з метою реалізації проекту виконаний капітальний ремонт  приміщень,  виділених для організації навчальних класів музичної школи і  санітарних кімнат у будинку культури села Жидичин.
Музичні класи обладнано меблями, сучасними музичними інструментами:  сопілками, акордеонами, гітарами, електропіаніно та акустичним піаніно,пюлітрами; музичним обладнанням для   звуко-технічного забезпечення  концертів та інших заходів, створено гарні умови для проведення занять з дітьми різної вікової категорії.




 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська фірма з «кримінальним шлейфом» виграла 20-мільйонний тендер

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити