image
 |  0 29 Червня 2020 | 10:33

Соратник Тимошенко купив квартиру в центрі Києві за 7,6 мільйона

Народний депутат від ВО «Батьківщина» Михайло Волинець став власником квартири площею 122,3 квадратного метра у центрі Києва. Відповідні зміни у майновий стан політик вніс у День Конституції.

Вартість нерухомості становить 7,64 мільйона гривень. Про це свідчать дані з сайту НАЗК, які з’явилися 28 червня, - пише «Главком».

Продавцем виступило ТОВ «Компанія з управління активами «ЮДП Ессет Менеджмент», прописана у Києві. За відомостями бізнес пошукового ресурсу Youcontrol, ця компанія має стосунок до інвестиційної групи UFuture, засновником та мажоритарним акціонером якої є колишній нардеп Василь Хмельницький.

За даними Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, нова квартира розташована на вулиці Патріса Лумумби, 6/1. За цією ж адресою розміщений житловий комплекс «Бульвар фонтанів». За інформацією сайту ЖК, ціни на квартири у новобудові стартують від 69,3 тис. грн за кв. м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Привіт Шарію»: мер Конотопа під гімн України спалив прапор Російської Федерації (ВІДЕО)

Варто наголосити, що перед купівлею столичної квартири обранець Михайло Волинець отримав 4,11 млн грн доходу від відчуження нерухомого майна. 

Якщо вірити електронній декларації за 2019 рік, сукупний дохід політика становив 921 тис. грн. Також він вказав, що зберігає 4 тис. доларів готівкою. Майна родини депутат не декларував.

Додамо, що Михайло Волинець вперше став народним депутатом у 2002 році. Входив до «Блоку Юлії Тимошенко». Однак Волинець не був депутатом 7 і 8 скликань парламенту. У Верховній Раді 9 скликання перебуває у фракції Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», яке також очолює Юлія Тимошенко.

Також Михайло Волинець очолює Незалежну профспілку гірників і Конфедерацію вільних профспілок, фігурує в центрі багатьох протестних акцій українських шахтарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуга народу» з Волині «кинув» колег і не з’явився до шахтарів через страх за своє життя, — Волинець

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити