image
 |  2552 11 Серпня 2024 | 11:23

Сота бригада знову на передовій

100-а окрема механізована бригада Сухопутних військ ЗСУ повернулася до виконання бойових завдань на східній ділянці фронту.

Як розповів “Суспільному” пресофіцер волинської бригади Сергій Хомінський, після відновлення боєздатності, доукомплектування особового складу, навчання та злагодження підрозділів бригада знову перебуває в районі ведення бойових дій.

Зі слів пресофіцера, бригада з березня 2023 року впродовж 15 місяців перебувала на сході: бахмутський, куп’янський, сіверський, покровський, лиманський напрямки. Після двох місяців відновлення бійці знову вирушили на фронт.

Наразі 100-а окрема механізована бригада в повному складі перебуває на передових позиціях на сході України. Офіційно у бригаді не розголошують напрямок, де перебувають військові. “Напрямок, на якому зараз бригада, без жодного перебільшення можна назвати одним із найгарячіших на передовій на даний момент”, – зазначив Сергій Хомінський.

За даними аналітичного проєкту Deep State, що займається OSINT, волинська бригада виконує завдання у Донецькій області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прийняли останній бій на Донеччині: загинули троє Героїв з Ковельської громади

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити