image
 |  0 13 Вересня 2019 | 21:28

Спалили автомобіль секретарю Черкаської міськради

Вночі секретареві міської ради Ярославу Нищику, спалили автомобіль.

Про це пише Юрій Ботнар на своїй сторінці у ФБ.

«Команда ВО "Свобода" Черкащина однозначно розглядає цей злочин як помсту за чітку позицію Ярослава Нищика та всієї нашої команди, яка півтора роки тому припинила дерибан міста кримінально-бізнесовим угрупованням «Торпєда» і групою Бродського.

Щойно у наших опонентів закінчилися політичні аргументи — у хід пішли бандитські методи. Ці негідники давно анонсували нам розправу за перешкоджання їм розграбовувати Черкаси та здійснювати незаконну діяльність.

А незадовго до підпалу автомобіля нам надходили погрози від кримінальників з вимогами не голосувати за чергове рішення про демонтаж незаконно встановлених на Центральному ринку кіосків.

Лише підтверджують ці підозри коментарі у соцмережах від людей Бродського та їх партнерів, що, ймовірно, причетні до підпалу, із закликами нищити майно свободівців, міського голови Анатолій Бондаренко та інших представників міської влади.

Вимагаємо від керівника поліції Черкащини генерала Лютого в найближчі терміни розкрити цей підпал, що є ланкою у ланцюзі резонансних злочинів, скоєних проти публічних осіб обласного центру з 2017 року.

Звертаємось до нового начальника обласного Управління СБУ Сергія Ходунова нарешті посприяти у знищенні організованої злочинності, яка й досі прагне повернутися до керування містом.»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпровській мерії пройшли обшуки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити