image
 |  0 22 Квітня 2019 | 12:48

Спальний мішок, обігрівач і чайник: поліцейські поділилися фото своїх «апартаментів» чергування на Волині

Волинські патрульні поліцейські поділилися світлинами "апартаментів" у селах, під час другого туру президентських виборів.

Як і під час першого туру виборів, 88 інспекторів відбули на чергування на ДВК та ОВК Волині, - пише прес-служба Патрульної поліції Волинської області.

Нагадаємо, що в області діяло 1129 виборчих дільниць. Суттєвих порушень публічної безпеки та правопорядку не зафіксовано. Загалом, у день голосування станом на 20 годину органи поліції у Волинській області зареєстрували 28 заяв та повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом, - інформує сектор комунікації ГУНП.

Наші патрульні з розумінням поставились до несення служби часом у непростих і некомфортних умовах. Хтось мав свій спальний мішок, обігрівач і чайник. Когось розмістили в кабінеті, когось у спортзалі, когось на розкладушці. Таке перебування в «глибинці» на кілька днів точно запам’ятається надовго! А ще патрульні мали змогу неформально поспілкуватись з місцевими мешканцями, особливий захват їхня присутність викликала в дітлахів. Та й краєвиди в селах надзвичайні.

Читайте також: Назвали остаточний результат виборів у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити