image
 |  2 23 Січня 2019 | 10:57

Співак з Луцька отримав почесний орден від Президента

Співак з Луцька Валерій Маренич отримав почесний орден.

Про це йдеться в указі Президента України №14/2019 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України». 

В указі зазначено, що співака нагородили орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня. 

Також звання «Заслужений діяч науки і техніки України» присвоїли Цьосю Анатолію Васильовичу - першому проректорові, професору кафедри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, докторові наук з фізичного виховання і спорту, професору. 

Звання «Заслужений працівник культури України» присвоїли Остапюку Олександру Дмитровичу - старшому науковому співробітникові Любомльського краєзнавчого музею. 

Довідково: 

О́рден князя Ярослава Муудрого — державна нагорода України для нагородження громадян за видатні заслуги перед Україною в галузі державного будівництва, зміцнення міжнародного авторитету України, розвитку економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, охорони здоров'я, за визначні благодійницьку, гуманістичну та громадську діяльність. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблого у війні мешканця Володимира-Волинського представили до почесних відзнак

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити