image
 |  4 19 Березня 2020 | 18:16

Спокуса перетворитись у такого собі недодиктатора у Зеленського дуже висока, – Анатолій Вітів

18 березня прем’єр-міністр Денис Шмигаль доручив Мін’юсту розробити законопроєкт про повноваження президента вводити надзвичайний стан без згоди Верховної Ради. Антиконституційну ідею, яка вступає в пряму суперечність зі статтею 112 Конституції України, йому підкинув міністр внутрішніх справ Арсен Аваков – найефективніший міністр в Україні за оцінкою Зеленського. А міністри наввипередки намагаються догодити його "величності" коміку Зеленському, потішити його его, хворобливу самозакоханість і нездорове честолюбство.

Про це заявив голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів на сторінці у facebook.

"Я не знаю для чого коміку потрібні надзвичайні повноваження, якщо він не здатний справитися навіть із звичайними та демонструє провал за провалом. Може Зеленський вирішив стати диктатором? Чи уявив себе героєм фантастичного фільму та примірився надіти на себе корону. Останні події в країні показали повну некомпетентність Зеленського і його команди, тотальну нездатність керувати державою в кризових умовах. Навпаки – дії Зеленського і його бездарних міністрів та подосадовців часто і є причиною кризових явищ, які охопили сьогодні всю державу.

Спокуса перетворитися у такого собі недодиктатора у Зеленського дуже висока. Це відчувають його міністри, які грають на слабких сторонах особи коміка з Кварталу 95. Але я б не радив Зеленському йти на порушення Конституції і займатися узурпацією влади. Це може погано закінчитися для нього. І тоді доведеться прощатися не лише з короною на голові...", –  зазначив націоналіст.

Читайте також: Зеленський зробив те, що не вдалося зробити Януковичу, – депутат Волиньради про державну зраду «Слуг народу»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити