image
 |  11 13 Березня 2020 | 19:01

Зеленський зробив те, що не вдалося зробити Януковичу, – депутат Волиньради про державну зраду «Слуг народу»

Зеленський зробив те, що не вдалося зробити Януковичу та іншим колаборантам - відкрито оголосити державну зраду політичним трендом. Поки що безкарно.

Про це написав на своїй сторінці в мережі facebook голова Волинської "Свободи", депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів.

"Підписаний у Мінську папірець має дві визначальні риси. По-перше, визнає з боку України суб’єктність путінських маріонеток на Донбасі.

По-друге, визнає з боку України, що Росія не є стороною конфлікту.

Це - пряма державна зрада і прямі поступки агресору, який тепер на весь світ трубитиме, що Україна сама визнала непричетність Росії до військових дій та агресії проти України.

Підписання з українського боку цього папірця не є спонтанною разовою акцією. Це - пряме продовження сталої політики нинішньої влади. Спочатку спікери «Слуги народу» розповідають нам про необхідність провести вибори на окупованих територіях фактично за російськими умовами, можливість призначення терористів і колаборантів на державні посади в Україні. Далі міністр оборони Андрій Таран заявляє, що Україна більше не прагне приводити армію до стандартів НАТО. Ну і тепер влада відкрито виходить на шлях капітуляції, підписуючи папріці, де написано «іх там нєт».

Читайте також: «Свобода» подає звернення до СБУ з вимогою порушити справу про державну зраду через нові «мінські домовленості»

Все це робиться у ситуації дурості головнокомандувача ЗСУ та наповнення його оточення відвертими колаборантами. Далі ми будемо спостерігати, як влада, прикриваючись різними причинами та відволікаючи українців іншими темами, хай навіть важливими (коронавірус тощо), буде все швидше підносити капітулянтські подарунки Путіну. За все це кожен українець знову змушений буде заплатити жахливу ціну", - зазначив націоналіст.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити