image
 |  5 21 Травня 2022 | 08:28

Спроби нечисті прорвати оборону Авдіївки та взяти у котел наші сили провалились, - боєць "Легіону Свободи"

Боєць Легіону Свободи, командир січовиків Максим Волинський виходить на зв'язок з Авдіївки. Кцпи дев'ятий рік не дають жити цьому місту. А з початком великої війни - обстрілюють його фосфорними бомбами, наносять удари реактивною артилерією та здійснюють авіабомбардування. Максим розповідає про настрій оборонців, мешканців та стан самого міста.

“Авдіївка перебуває на першій лінії зіткнення з самого початку російсько-української війни,тому оголошення "спецоперації" місцеві жителі зустріли скептично. Мовляв, "після 2014 і 2016 нам нічого не страшно". Але інтенсивна робота московської арти змусила тисячі жителів покинути місто. Авіація безупинно бомбардувала Авдіївку. Важко уявити, як можна її денацифікувати, адже левова частка "насілєнія" - латентні прихильники "рускава міра".

Прогресивна, освічена частина населення зі всією серйозністю сприйняла погрози про наступ. Відтак проукраїнська частина міста поринула у волонтерство, стала до лав ТрО та добровольче відділення при ТРО.

Значна частина мешканців виїхала, розуміючи,що не витримають постійні обстріли з арти,мінометів,танків і головне авіації.

Щодо самих спроб нечисті різної масті прорвати оборону міста та взяти у котел наші сили = як і годиться, вони провалились. Російські війська натрапили на невтомний опір військових частин, які обороняють цей напрямок.

Ще не було жодної ночі щоб ця наволоч не спробувала прорвати лінію оборони.

Щодо мого підрозділу. На жаль, є поранені. Та вони успішно проходять реабілітацію, а вище керівництво відзначає роботу як поранених, так і діючих бійців. У нас на високому рівні налагоджена співпраця з військовою адміністрацією, ТрО, військовими, поліцією, ДСНС та всіма іншими службами, які беруть участь у захисті чи життєдіяльності міста”, - резюмує націоналіст.

Сил оборонцям і смерть ворогам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити