image
 |  0 30 Березня 2021 | 09:04

Штати протистоять трансгендерній революції: в Арканзасі заборонили участь «транс-жінок» у змаганнях

Арканзас став другим штатом, який офіційно виключив біологічних чоловіків із жіночих спортивних змагань.

Законодавчий акт, що кидає виклик трансгендерній політиці Джо Байдена, підписав губернатор штату республіканець Аса Гатчінсон, — інформує Політична теологія з посиланням на LifeSiteNews.

Політик і раніше чинив спротив ініціативам, спрямованим на впровадження ЛГБТ-ідеології.

Прийнятий закон поширюється на низку спортивних програм і гарантує, що жінкам доведеться змагатися лише з іншими жінками, а не з чоловіками, які, позиціонуючи себе жінками, користуються перевагами природної нерівності статей.

Раніше подібний закон було прийнято у сусідньому штаті Міссісіпі. Обидва штати належать до Біблійного поясу США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 причин, чому християнство і фемінізм — несумісні

Те, що Байден налаштований на реалізацію найбільш радикальних вимог руху ЛГБТ, було відомо ще під час виборчої кампанії. Після оголошення попередніх результатів виборів у команді Байдена почали безпосереднім чином формувати програму та команду для швидкого здійснення ЛГБТ-ініціатив, зокрема трансгендерного спрямування.

Окрім впровадження ЛГБТ-ідеології у США Байден зробив ставку на її просування у глобальному масштабі. У лютому він підписав меморандум, який передбачає використання міці США на міжнародній арені для всестороннього утвердження ідей ЛГБТ у зарубіжних країнах.

Ідеться про включення ЛГБТ-тематики у програми фінансової допомоги, розвиток прихильних до ЛГБТ структур національного та міждержавного рівнів, а також безпосередній тиск проти іноземних урядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуги» хочуть збільшити держмито за реєстрацію шлюбу в 140 разів, а за посвідчення заповітів – у 200

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити