image
 |  11 28 Листопада 2019 | 20:57

Стала відома точна дата представлення нового голови Волинської ОДА

З поінформованих джерел «ВолиньUA» стало відомо, що в Офісі Президента визначена точна дата представлення нового голови Волинської обласної державної адміністрації. Це – вівторок, 3 грудня 2019 року.

Як інформують джерела, саме 3 грудня у Луцьку представлять нового «губернатора» з «команди Зеленського». Хоча наразі достеменно не відомо, чи це буде попередньо погоджений Кабміном Юрій Погуляйко, чи за останні дні «засвіченому» у непривабливому світлі в місцевих ЗМІ кандидату усе ж знайдуть заміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська облрада – проти призначення на посаду голови ОДА «варяга з Донбасу»

Як, до речі, трапилося з кандидатурою нового прокурора Волині, коли попередньо анонсованого експрокурора Хмельницької області Олега Синишина, на якого ЗМІ встигли «нарити» чимало компромату, «відставили», так і не представивши. Натомість прокурором Волині був призначений порівняно «чистий» посадовець із апарату Генпрокуратури Тарас Безрукий. Останній, до слова, для Волині –  не чужий, свого часу працював начальником слідчого відділу прокуратури області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, що Зеленський усе ж їде на Волинь

Наразі немає також точної інформації щодо того, чи представляти нового «губернатора» на Волинь приїде сам президент Володимир Зеленський, чи пришле когось зі своїх високопосадових довірених осіб.

Хоча, як інформує джерело, відповідним службам дали чітку вказівку готуватися до здійснення повного комплексу заходів, який передбачається під час офіційного візиту в регіон найвищої посадової особи держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Тернополі Зеленський пройшов крізь коридор добровольців, які скандували «Ні капітуляції!»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити