image
 |  5 1 Листопада 2019 | 17:01

В Тернополі Зеленський пройшов крізь коридор добровольців, які скандували «Ні капітуляції!»

Люди вимагали від президента припинити капітуляцію.

Сьогодні у Тернополі президент Володимир Зеленський потрапив у «коридор ганьби», який йому влаштували ветерани АТО та добровольці. Зокрема, коли глава держави йшов у фойє будівлі обласної ОДА, де сьогодні відбулося офіційне представлення нового керівника області, добровольці дружно скандували на адресу глави держави «Ганьба!» та «Ні капітуляції!».

При цьому група людей намагалася перекричати ветеранів військових та іноді вигукували «Молодець!».

Крім того, Зеленському дівчина із натовпу намагалася вручити якісь документи. Охоронець президента намагався відгородити Зеленського від цього контакту, але зрештою папірці були передані главі держави. Під крики «Ганьба!», зрештою, президент і його охорона ретирувалися. 

Нагадаємо, що Зеленський 1 листопада перебуває з робочою поїздкою у Тернопільській області. У Тернополі Зеленський бере участь у нараді з питань розвитку спиртової галузі України.

Також президент представив новопризначеного голову Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Сопеля.

Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/v-ternopoli-zelenskiy-proyshov-kriz-koridor-dobrovolciv-yaki-skanduvali-ganba-637019.html

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити