image
 |  0 19 Листопада 2018 | 14:48

Стали відомі деталі смерті військового з Володимира-Волинського

Військовий з володимир-волинського 39 зенітно-ракетного полку, тіло якого було знайдено 15 листопада, родом з Черкаської області.  

Про це «ВолиньUA» стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, що 15 листопада 2018 року у м. Володимир-Волинський, було виявлено тіло невідомого громадянина України, в речах якого знаходився військовий квиток на ім'я військовослужбовця військової частини А2892.

Командування військової частини А2892 повідомило, що власник знайденого військового квитка з вересня місяця знаходився в розшуку як такий, що самовільно залишив військову частину та наказом командира військової частини, був виведений за штат. У рідних та близьких інформація про його місцезнаходження була відсутня.

Як стало відомо «ВолиньUA», військовий родом з Черкаської області, зловживав спиртним. Після того як залишив військову частину жив два місяці на дачному масиві у селі Горичів Володимир-Волинського району. Там його тіло і знайшли дачники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині військовий, який збив на смерть жінку, отримав «умовне»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити