image
 |  2 21 Лютого 2020 | 09:19

Стало відомо, хто хоче очолити Старовижівську РДА

Очолити Старовижівську районну державну адміністрацію виявив намір нещодавній кандидат по виборчому округу №23 до Верховної Ради від партії "Слуга народу",  засновник житлово-будівельного кооперативу "Рать" і ТОВ "ДП Комфордбуд" Максим Приймачук. 

Про це свідчить подана ним декларація претендента на посаду голови райдержадміністрації.

Максим Приймачук народився 19 лютого 1987 року у селі Хотешів Камінь-Каширського району Волинської області. Навчався у Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут" за спеціальністю "Правознавство". Засновник ЖБК "Рать" і ТОВ "ДП Комфордбуд". У 2019 році балотувався до парламенту від "Слуги народу".

Має дружину Анастасію, сина Івана і доньку Варвару. У власності кандидата на посаду голови РДА - квартири на 48,3 та 59,8 "квадрати", а також земельна ділянка у Ратному на 0.1297 га.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді скуповують голоси за законопроєкт про ринок землі: пропонують до 200 тисяч доларів (ВІДЕО)

За інформацією "ВолиньПосту", їздить потенційний голова райдержадміністрації на TOYOTA CAMRY 2006 року випуску, його дружина - на AUDI Q7 2010 року.

У 2019 році Максим Приймачук отримав 68 711 гривень зарплати у ЖБК "Рать" і 1 422 420 гривень доходу від підприємницької діяльності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити