image
 |  0 7 Вересня 2019 | 12:36

Стало відомо, кого з полонених планують обміняти

Обмін утримуваних громадян між Україною і Росії має відбутися за форматом "35 на 35", - повідомив "Інтерфаксу"(Interfax.ru) захисник українського засудженого Романа Сущенка Марк Фейгін.

"За моїми даними, обмін буде у форматі "35 на 35". Україні передадуть 24 моряків і 11 засуджених українців. Це Сенцов, Сущенко, Євген і Артур Панови, Кольченко, Клих, Карпюк, Гриб, Сизонович, Балух, Бекіров", - сказав він. 

За його словами, "родичів цих громадян запросили в аеропорт, куди вони вже під'їжджають".

Тим часом керівник групи адвокатів Микола Полозов повідомив "Інтерфаксу", що всі українські моряки, затримані в Керченській протоці, повернуться додому, 

"Україні видадуть усіх 24 моряків, зокрема співробітників СБУ", - сказав він, уточнивши, що за його даними, моряки вже доставлені з СІЗО "Лефортово" в аеропорт "Внуково" і очікують вильоту до Києва. 

Водночас захисник засудженого за шпигунство українця Романа Сущенка, якого Росія також має намір видати на батьківщину, повідомив, що родичі українців вже їдуть зустрічати їх аеропорт. 

"Обмін почався. Родичі українських в'язнів їдуть в аеропорт", - сказав Марк Фейгін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки українців перебувають у російських в'язницях?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити