image
 |  11 24 Березня 2023 | 14:48

Стало відомо про смерть двох Захисників з Волині

На сході України загинули два Захисники з Волині: Іван Войтович та Михайло Михальчук.

Про це повідомляють на сайтах громад, - пише ВолиньUA.

"Ще нещодавно в Сенкевичівці зустрічали свого односельця військовослужбовця Івана Войтовича, для підрозділу якого силами всіх небайдужих було придбано тепловізор. А сьогодні Городищенська громада отримала скорботну звістку про його загибель. Війна триває і ціна перемоги – кров українських захисників. Виконуючи обов’язки військової служби та захищаючи Батьківщину на сході України, загинув житель смт.Сенкевичівка Іван Войтович, 18.01.1983 р.н.

Висловлюємо щирі співчуття рідним загиблого земляка. Поділяємо ваше горе та низько схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять і слава полеглому Герою України!

Для вшанування пам’яті загиблого у російсько-українській війні Івана Войтовича за розпорядженням голови у Городищенській громаді оголошено триденну жалобу", - повідомляє Городищенська громада.

"Захищаючи рідну землю від російських окупантів, загинув Михайло Михальчук із села Мала Глуша (Камінь-Каширська ТГ). Начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук підписала розпорядження про оголошення днів жалоби – 23, 24, 25 березня. Світла пам'ять Герою, життя якого обірвалося внаслідок ворожого обстрілу! Глибокі співчуття рідним і близьким вірного сина України!" - пишуть на сайті Камінь-Каширської РДА.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити