image
 |  4 20 Жовтня 2020 | 18:36

Старе місто – це моя маленька батьківщина, - депутат Луцькради

Старе місто – це наче одна сім’я. Навіть зараз, коли ми стали дорослі, я часто зустрічаю друзів, однокласників, які залишилися тут жити. І їх діти ходять вже ходять у дитсадок чи в школу.

Про це в своєму інтерв’ю розповідає депутат Луцької міської ради від ВО «Свобода» Андрій Білан.

Старе місто має власну атмосферу та ауру. Адже тут наша тисячолітня історія. Скрізь відчувається її подих. Мені хотілося б, щоб влада усіх рівнів приділяла більше уваги історичній частині Луцька. Бо це – наша унікальна пропозиція та ізюминка. Не кожне місто України може похвалитися величним замком, таємничими довгими підземеллями, прекрасними архітектурними спорудами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свобода» оприлюднила список кандидатів у депутати до Луцької міськради (ОНОВЛЕНО)

Як розповідає, Андрій Білан, район Старого міста є рідним для нього, адже тут він провів своє дитинство, ходив у дитсадок та до школи.

«Старе місто – це моя маленька батьківщина. Тут я народився, вперше ступив перший крок, познайомився з Луцьком. Тут пройшло моє дитинство. На вулицях Старого міста я гуляв з друзями, грався. Ходив у дитсадок. Потім навчався у школах №№8 та 3, які теж знаходяться поруч».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Білан: Потрібно бути собою і залишатися людиною

З дитинства разом із друзями відкривали для себе Луцьк, досліджували його вулиці, відвідували історичні пам’ятки, спускались у підвали і підземелля.

«Двори Старого міста, його будинки стали для мене рідними. Старе місто – це наче одна сім’я. Навіть зараз, коли ми стали дорослі, я часто зустрічаю друзів, однокласників, які залишилися тут жити. І їх діти ходять вже ходять у дитсадок чи в школу», - резюмує Андрій Білан.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити