image
 |  0 11 Червня 2018 | 09:41

Ставленик Порошенка, «губернатор» Донеччини пішов у відставку

Голова Донецької обласної державної адміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський подав у відставку.


Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.


"У суботу зустрівся з Президентом України Петром Порошенком та попросив його про мою відставку. Він мою заяву прийняв, і у середу її має розглянути Кабмін. Дякую усій своїй команді за роботу, дякую жителям Донеччини за підтримку та розуміння. Ми разом з вами усьому світу довели: Донеччина – це Україна!" - йдеться у повідомленні.

Жебрівський нагадав, що рівно три роки тому Президент призначив його головою Донецької обласної державної адміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації.
"За ці три роки Донеччина стрімко змінювалася. В області вже відкрито 12 капітально відремонтованих опорних шкіл, до 1 вересня відкриється ще 12, а до кінця 2018-го року їх буде вже 30; понад півтори сотні дрібних підприємців отримали кошти на втілення своїх бізнес-ідей в рамках проекту "Український донецький куркуль", і цей проект продовжується; завдяки реалізації обласних та державних програм понад дві сотні дітей-сиріт отримали власне житло", - підкреслив Жебрівський.

Читайте також: Обласний центр Волині за тиждень відвідала лише сотня туристів
Серед своїх досягнень він також назвав відкриття близько сотні молодіжних центрів, півтори сотні спортивних майданчиків, масштабну роботу з реконструкції парків та скверів у містах, містечках та селищах.
"Ми будуємо за сучасними європейськими технологіями 4 полігони твердих побутових відходів; відкриваємо Центри надання адміністративних послуг; почали реалізацію проекту зі створення соціальних офісів... Але головне - оживає українська сутність Донеччини. Міста та вулиці повернули собі історичні назви, у коридорах та кабінетах обласної адміністрації звучить українська мова, чотири міста переклали українською усі таблички та вивіски", -  наголосив Жебрівський і висловив сподівання, що ця робота буде продовжена далі його наступником.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити