image
 |  0 19 Жовтня 2018 | 18:06

Студент, що вижив в стрілянині в Керчі, стверджує, що вбивць було двоє

Однак цю інформацію поки не підтверджують слідчі, адже відомий маршрут Рослякова, а на записах камер він один.
Студент Даніїл, який вижив при теракті в Керчі, стверджує, що нападників було двоє. Один стріляв по натовпу, а інший "зачищав" кабінети. Відео з розповіддю очевидця опублікував Telegram-канал Mash, передає УНІАН.
"Зайшов у політех і пролунав гучний хлопок і вибух був. Мене від ударної хвилі викинуло, від чого я і отримав контузію. Всі почали бігти у внутрішній двір, бо в будівлі були постріли з другого поверху по внутрішньому. По всім студентам відкрили вогонь, один відкривав вогонь по студентах, а другий, було чути, заходив у всі кабінети, де були заступник директора і інші, і відкривав стрілянину", – розповідає потерпілий.
Також студент заявив, що на території корпусу знайшли кілька розтяжок. Однак цю інформацю поки не підтверджують слідчі, адже відомий маршрут Рослякова, а на записах камер він один.
Як повідомляв 5.ua, близько полудня 17 жовтня в Керченському політехнічному коледжі стався вибух, а за ним почалася стрілянина. Раніше повідомлялося про 20 загиблих, закрема 15 студентів коледжу, 11 з них – неповнолітні, ще п'ятеро жертв – співробітники. Крім того, постраждали 70 осіб, 10 з них перебувають у реанімації, п'ятеро поранених – у комі. У Криму оголосили триденну жалобу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зловмиснику, який пограбував кредитну установу у Луцьку, світить 7 років тюрми

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити