image
 |  9 1 Листопада 2017 | 12:05

Студентам-мітингарям поскаржилися на амнезію, але тепло з’явилось

Відсутність тепла у СНУ імені Лесі Українки студентам пояснюють тим, що нібито забули укласти контракт із ПАТ «ВолиньГаз».

Разом із тим, як стало відомо, опалення подали з 12-ої години дня. Батареї ледь теплі, тому, чи вистачить цього тепла для повноцінного обігріву приміщення, наразі невідомо.

Як ми повідомляли раніше, що у Луцьку студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки влаштували мітинг із вимогою увімкнути тепло в аудиторіях.

Тому студенти-мітингарі заявляють, що якщо приміщення й далі лишатимуться прохолодними, то будуть продовжувати страйкувати.

«Ми не худоба, ми люди, які ж з нас можуть вийти професіонали, якщо ми не можемо елементарно мати людські умови для навчання», - повідомляють мітингарі.

Студенти також нарікають на погане освітлення в аудиторіях. Наголошують, що вже не раз звертались стосовно поганого освітлення до ректора Вузу, однак реакції немає.

«Якщо ви зайдете в головний корпус. Ви помітите, що зимою на останніх парах там сидіти неможливо. На світильник -  одна лампочка, яка ледь жевріє. Вони, певно, хочуть, щоб ми замерзли, осліпли і все, що завгодно», - розповідає студент.

Дуже важливо, щоб студентів врешті-решт почули та забезпечили їм належні умови навчання.

«Ми погоджуємся організувати масштабніший мітинг у випадку якщо нас не почують. Вже не тільки наш факультет, але й інші», - заявляють у профкомі студентів.

Чи вдасться керівництву одного із найбільших вузів Волині влагодити конфлікт із студентами та врегулювати ряд проблемних питань, які вже накопичують не перший день, дізнаємось уже протягом декількох днів.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити