image
 |  38 10 Липня 2021 | 17:32

Арт-студія «Чарівний пензлик» презентувала в Луцьку свої твори в образах героїв «Лісової пісні» (ФОТО)

Луцька арт-школа «Чарівний пензлик» оригінально презентувала виставку робіт дитячої творчості у формі дефіле в екостюмах казкових героїв драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня».

Як інформує "ВолиньUA", презентація відбулася 10 липня в Арт-галереї Центрального універмагу міста Луцька. Саме тут із 10 липня по 10 вересня експонується унікальна виставка митців "Чарівного пензлика" під назвою "Дивна казка",  присвячена 150-річчю від дня народження Лесі Українки.

Як вважає керівник студії, депутат Луцької міської ради від ВО "Свобода" Алла Жупанюк, оригінальні дитячі малюнки вихованців арт-студії могли би стати чудовими ілюстраціями для окремого ілюстрованого видання "Лісової пісні".

Презентувавши себе і свої твори у образах героїв із творів "Лісової пісні", діти та вчителі арт-школи створили захоплююче видовище. Вони отримували сертифікати про власну майстерність, дефілюючи в костюмах казкових героїв та презентуючи їх.

З оригінальними костюмами вихованців Арт-студії «Чарівний пензлик» можна ознайомитися на Фейсбук-сторінці школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відзначив 103-тю річницю Луцький прикордонний загін? (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити