image
 |  4 12 Вересня 2021 | 12:35

Створення фронт-офісу у Ковелі обійдеться у майже 2 мільйони

У Ковелі управління поліції у Волинській області витратить 2 мільйона 384 тисячі гривень.

Про це «ВолиньUA» відомо з сайту «Прозоро».

Головне управління Національної поліції у Волинській області запланували провести капітальний ремонт частини 1-го поверху адмінбудинку Ковельського районного управління поліції на вул.Незалежності,119а, в місті Ковелі для влаштування «Front Office» та Custody RECords.

У тендері перемогла ТОВ СМ-Рембуд, яка виконає роботи за 2 мільйонів 384 тисяч гривень.

До слова, влаштування «Front Office» та Custody RECords» у Луцьку, на вул.Грибоєдова, 2 в обійдеться  1 мільйон 649 тисяч гривень. Виконає відповідні роботи ПП Ефект.

У Камені-Каширську - 1 мільйон 940 тисяч гривень 

Передісторія:

Голова Національної поліції Ігор Клименко, 11 лютого 2021 року, заявив, що в

кожному регіоні держави запрацюють відкриті поліцейські фронт-офіси. Поліцейські фронт-офіси є новою моделлю первинної комунікації із громадянами у відділах та управліннях поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продають приміщення колишнього «Західінкомбанку» за 890 тисяч доларів

Такі фронт-офіси орієнтовані на максимальну результативність, оперативне надання поліцейських послуг та комфортні умови для громадян.

Уже три роки такий «прозорий» фронт-офіс ефективно працює у Голосіївському управлінні поліції міста Києва. Він створений у рамках пілотного проекту за сприяння ІСІТАР та Бюро з правоохоронних питань Державного департаменту США.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити