image
 |  14 9 Вересня 2021 | 23:09

У Луцьку продають приміщення колишнього «Західінкомбанку» за 890 тисяч доларів

У Луцьку продають приміщення в якому колись знаходився збанкрутілий «Західінкомбанк» за 890 тисяч доларів.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з реклами, яку опублікувала одна із Луцьких бірж.

Так, на продаж висталено 5-ти поверхову комерційну нерухомість на проспекті Перемоги, 15, власники приміщення її оцінили у 890 тисяч доларів, що приблизно становить – 24 мільйони гривень.

Будівля знаходиться на проспекті Перемоги, територія обгороджена, є парковка. Загальна площа — 1100 м². У 2020 році була реконструкція, тому всі інженерні мережі, системи та комунікації у робочому стані, - йдеться у повідомлені.

До слова, на території діє автомобільна парковка, щодня збираються кошти за припаркований автотранспорт, чи отримує міська казна кошти з такої діяльності, це під знаком питання (?).

Також, у 2019 році до Луцькради звернулись власники приміщення ТзОВ «СПЕЦУПРАВЛІННЯ ДОРСЕРВІС», ТзОВ «Гермесс», АТ «Райф- файзен Банк Аваль», громадянин Хотимчуку В.Є. про надання на умовах оренди земельної ділянки для обслуговування адміністративного будинку на пр-ті Перемоги, 15 строком на 10 років. Площа земельної ділянки 11 сотих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна фірма екс-регіонала судиться з Луцькрадою

Нагадаємо, що ПАТ «Західінкомбанк» збанкрутував. У 2013 році фінансова установа боргувала людям понад 334 мільйони гривень. За період існування банку вкладників-фізичних осіб становило приблизно 15 тисяч 750 чоловік.

    

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити