image
 |  0 7 Лютого 2020 | 11:34

Суд каже, що поліція не мала права вилучати техніку у луцьких муніципалів

Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області прийняла рішення відмовити поліції у арешті майна, яке було вилучено у луцьких муніципалів під час спроби демонтажу частини Центрального ринку.

Про це повідомляють у Департаменті муніципальної варти Луцької міськради.

Вночі у приміщенні Луцького міськрайонного суду Волинської області відбувся розгляд клопотання слідчого СВ Луцького ВП ГУНП у Волинській області та прокурора місцевої прокуратури про арешт майна, вилученого в ході демонтажу 4 лютого 2020 року на Центральному ринку.

Ухвалою суду від 6 лютого 2020 року в задоволені клопотання слідчого СВ Луцького ВП ГУНП у Волинській області та прокурора місцевої прокуратури було відмовлено.

"В судовому засіданні було доведено, що поліцейськими незаконно вилучено техніку що здійснювала демонтаж, незаконно здійснено огляд старшого інспектора з моніторингу Губиша К.В., вилучивши його особисті речі, незаконно вилучивши елементи форменого одягу та нагрудну камеру, що належить департаменту. Дані особи застосовували силу при незаконному обшуку до нашого інспектора і порушили закон", - стверджують муніципали.

Читайте також: Лайка, безлад, алкоголь: сусідство з пивним кіоском докучає мешканцям луцької багатоповерхівки (ВІДЕО)

ї

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити