image
 |  2 29 Липня 2020 | 20:11

Суд переніс слухання у справі Сивохи щодо трьох представників «Нацкорпусу»

Печерський райсуд Києва переніс засідання у справі за позовом колишнього радника секретаря РНБО Сергія Сивохи та нардепа Максима Бужанського проти представників «Нацкорпусу» Юрія Каплі, Олександра Демидова та Сергія Тамаріна.

Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на пресслужбу Нацкорпусу.

Як зазначається, сьогодні, 29 липня, у Печерському райсуді Києва відбулося засідання у справі за позовом колишнього радника секретаря РНБО Сергія Сивохо та нардепа Максима Бужанського проти ветеранів російсько-української війни, представників Нацкорпусу Сергія Тамаріна, Олександра Волкова та Юрія Каплі.

«Під час судового засідання захисник ветеранів Едуард Вербінець подав клопотання про відвід головуючої судді Віти Бортницької. Вона у свою чергу оголосила перерву на невизначений термін для розгляду відводу, тому дата наступного засідання поки невідома», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сивохо заявив, що українські воїни на Донбасі причетні до мародерства

Як повідомляв Укрінформ, під час презентації 12 березня Національної платформи примирення і єдності представники організації «Національний корпус» почали суперечку із тодішнім радником секретаря РНБО Сергієм Сивохо, а згодом вдарили його у спину, і той упав на підлогу.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження, до відділка доправили 15 осіб.

Згодом у столичній поліції повідомили, що було відпущено 12 осіб, а трьох - затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

13 березня суд обрав трьом затриманим після цих подій запобіжні заходи: ветерану-азовцю Олександру Волкову - у вигляді цілодобового домашнього арешту, другому із затриманих – Сергію Тамаріну – у вигляді особистого зобов'язання, ветеранові полку «Азов» Юрію Каплі - особисте зобов’язання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це внутрішній конфлікт? Сивохо побили під час презентації Національної платформи примирення (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити