image
 |  14 19 Листопада 2021 | 12:31

Суд покарав посадовицю Підгайцівської сільради, яка за бюджетні кошти купувала меблі у свого чоловіка

Луцький міськрайонний суд Волинської області призначив покарання у вигляді штрафу начальниці відділу освіти Підгайцівської сільської ради Жанні Скороход.

Про це інформує депутат Підгайцівської громади від ВО "Свобода" Тарас Столярчук.

Як зазначив депутат, начальниця відділу освіти неодноразово закупляла за бюджетні кошти меблі у свого чоловіка-підприємця, чим спровокувала конфлікт інтересів.

"Був присутнім сьогодні на суді, де розглядалась справа начальниці відділу освіти Жанни Скороход з приводу корупційних справ. А саме, купівля меблів за бюджетні кошти для відділу освіти у свого чоловіка-підприємця.

Сьогодні суд визнав винною і призначив штраф 3400. Клас! А так можна??? Зрозуміло, що це корупція і очевидний конфлікт інтересів. Жанна Калениківна стверджувала в суді, нібито не знала, що це корупція))).

Чекаю від сільського голови Семенюка Ю.М. догану та в подальшому звільнення з посади начальника освіти Жани Скороход!! Декларацію про доходи додаю", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що дохід сім'ї Скороход складає понад 1 мільйон гривень. Також родина має квартири та земельні ділянки. Про це свідчать дані декларації пані Скороход.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку зводять 14-поверхівку, яка спричинить додаткове навантаження на інфраструктуру Київського майдану (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити