image
 |  0 14 Грудня 2017 | 09:57

Суд закрив справи проти Тимошенко і її депутата щодо перетину кордону

Мостиський райсуд Львівської області закрив справу проти лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко щодо перетину кордону.
Про таке рішення суду, оголошене в середу, 14 грудня 2017 року сайту «Українська правда» повідомив її адвокат Микола Титаренко.
Суд на своєму засіданні ухвалив рішення про закриття справи на підставі статті 247 Кодексу про адміністративні порушення. Справа була закрита через відсутність правопорушення, - повідомив Титаренко.
Захист спирався на пункт 4 статті 247, а саме «вчинення дії особою в стані крайньої необхідності або необхідної оборони». Він нагадав, що саме в той момент було повідомлення про мінування пункту пропуску.
Крім того, за словами адвоката на момент розгляду справи закінчилися строки.
Титаренко уточнив, що в суді було оголошено резулятивну частину, а мотивувальна частина буде оголошена протягом п'яти днів.
Титаренко також зазначив, що таке саме рішення суд прийняв і щодо депутата від Батьківщини  Сергія Власенка.
Раніше, 8 грудня цей же суд оштрафував Валентина Наливайченка на 3 400 гривень за незаконний перетин державного кордону в пункті пропуску «Шегині» 10 вересня.
Як відомо 10 вересня лідер партії «Рух нових сил» Міхеіл Саакашвілі у «Шегинях» Львівської області перетнув державний кордон, не пройшовши митний контроль.
Пізніше його та ще декількох народних депутатів звинуватили у незаконному перетині кордону.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити