image
 |  0 12 Грудня 2018 | 16:14

Суд зобов’язав Луцьку міськраду скасувати рішення про ріст тарифів для рекламістів і компенсувати втрати

Львівський апеляційний суд скасував рішення виконкому Луцької міськради щодо підвищення вартості оренди зовнішніх рекламних площ і зобов’язав компенсувати підприємцям переплачені кошти.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» розповів директор ТзОВ «Брендборд» Сергій Ковальчук.

«Ми виграли апеляцію. 11 грудня Львівський суд задовольнив наші позовні вимоги і визнав рішення виконкому щодо підвищення плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів незаконним. Це рішення виконкому було ухвалене з порушеннями і в частині процедури, і в частині фінансів. Не проведено регуляторної процедури. Без неї тарифи змінювати не можна. А у Луцьку вирішили підготувати за одну ніч проект рішення щодо росту вартості рекламних носіїв на 49% і провести його наступного ранку», - прокоментував Сергій Ковальчук.

Також він наголосив, що тепер міська рада заборгувала підприємцям певну суму коштів, які має повернути їм за період дії незаконного рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У полоні стереотипів: чим лякають мешканців сіл під Луцьком

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити