image
 |  4 9 Липня 2020 | 20:05

На Волині судимимуть московського попа, який у лісі задушив знайомого

Любомльський відділ Ковельської місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинене 49-річним мешканцем села Гаївка Шацького району умисне вбивство. 

Як інформує прокуратура Волинської області, увечері 28 квітня 2020 року нетверезий чоловік на території лісового масиву в урочищі «Гола Берла» під час конфлікту задушив 52-річного знайомого. 

Тим часом, як пригадує «ВолиньUA», 53-річного чоловіка, тіло якого знайшли у лісовому масиві поблизу села Мельники Шацького району, задушив священник, настоятель Свято-Аннівського храму УПЦ Московського патріархату Петро Границький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваного у вбивстві волинянина взяли під варту: припускають, що вбивця – московський піп

Слідчі слідчого управління, оперативники обласного управління карного розшуку та місцеві поліцейські встановили особу зловмисника менше, ніж за добу. Підозрюваного відразу ж узяли під варту.

Тепер обвинуваченого у вбивстві, який перебуває під вартою, очікує лава підсудних. 

👉Довідково: санкцією ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України за умисне вбивство передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині виявили пропагандистські футболки Путіна «з гуманітарки» у московській церкві (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити