image
 |  0 6 Лютого 2019 | 14:47

Супрун відреагувала на своє відсторонення

Очільниця МОЗ Уляна Супрун перервала своє відрядження в США і повертається до України через рішення суду про її відсторонення.

Про це вона повідомила у своєму Facebook.

"Ніщо так не об'єднує українське суспільство як захист змін в медичній сфері. Дякую всім громадянам, громадським організаціям, медикам, асоціаціям та народним депутатам, які вчора висловили нашій команді підтримку та обурення суддівським свавіллям. Дякую Петру Порошенку, Володимиру Гройсману та Андрію Парубію за чітку позицію щодо підтримки трансформації охорони здоров'я України. Тепер нам треба оперативно врегулювати ситуацію, яка склалась", - написала Супрун.

І наголосила, що після її відсторонення під загрозою опинилися розподіл ліків по медзакладах, постачання вакцин, закупівлі препаратів, відправка хворих на лікування за кордон.

"Йдеться про безпеку, здоров'я та життя мільйонів людей. Я готова підписувати усе необхідне. Сьогодні повертаюсь в Україну з відрядження у США, яке було скасоване у зв'язку з ухвалою судді Каракашьяна. Мусимо у найкоротші строки відновити роботу міністерства", - написала Супрун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя, який відсторонив Супрун, раніше поновив на посаді скандального Насірова

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити