image
 |  7 2 Жовтня 2019 | 10:43

Сусід щодня скаржиться на сусіда щодо знесення гаража у Старому місті

Сусід постійно скаржиться на сусіда щодо демонтажу гаража по вулиці Братковського, 3 у Луцьку. Про це під час засідання виконкому Луцької міськради повідомив виконувач обов'язків директора департаменту муніципальної варти Роман Кулик.

Дане питання викликало дискусію серед членів виконкому. Так Ігор Муковоз зауважив, що людей треба повідомляти про знесення гаражів до того як їх будуть зносити. А Михайло Щур додав, що спеціально прогулявся центральними вулицями міста і побачив, що гараж, який підлягає знесенню, стоїть поруч з гаражем сусіда.

«В мене немає жодних зауважень до естетичного вигляду гаража», - заявив свободівець Михайло Щур.

«Інспекторами департаменту муніципальної варти в ході реагування на звернення біля будинку на вул. Братковського, 3 було виявлено металеву конструкцію - гараж. Відповідно до пояснень громадянки Гричанюк Ольги дозвільні документи на встановлення вищевказаної конструкції на вул. Братковського, 3 відсутні. Тому ця конструкція підлягає демонтажу. Сусід скаржиться до нас щодня, що стоїть незаконний гараж. Тому ми не можемо не реагувати», - заявив в.о. директора департаменту муніципальної варти Роман Кулик.

Читайте також: Збиткове комунальне підприємство Луцька хоче отримати 2,5 млн гривень

«Проблема в тому, що на гараж, який знесли, немає документів», - пояснив ситуацію секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити