image
 |  4 1 Жовтня 2019 | 16:11

Збиткове комунальне підприємство Луцька хоче отримати 2,5 млн гривень

Збиткове та неефективне луцьке комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс», яке очолює депутат Луцької міськради Аркадій Соломатін, хоче у найближчі три роки отримати з бюджету 2,5 млн гривень.

Про це йде мова у проєкті рішення міської ради.

Обсяг фінансування «АвтоПаркСервіс» у 2020 - 2022 роках, за пропозицією Аркадія Соломатіна, планується в обсязі 2 млн 439 тисяч гривень. З них лише 19,5 тисяч - кошти підприємства. А 2 млн 419 тисяч гривень - кошти бюджету міста.

Відповідно до рішення міської ради від 26.11.2014 № 66/6 «Про затвердження переліку спеціальних земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у м. Луцьку» у місті визначено 32 майданчики для паркування, лише один з них офіційно введено в експлуатацію (вулиця Карпенка-Карого, 1).

Читайте також: У Луцьку підприємство незаконно використовувало землю

Станом на сьогоднішній день, КП «АвтоПаркСервіс» закуплено у ТОВ «СЕА Електротехніка» три паркувальних апарати СЕА АП 100 (виконання 04). Один з паркоматів встановлено на паркувальному майданчику на вулиці Карпенка-Карого, 1, інші два паркувальних автомати, які встановлені на майданчику на вулиці Кривий Вал (кошти за них не виплачено). На цих паркоматах, у зв’язку веденням в обіг металевих номіналів одна гривня, дві гривні та п’ять, потрібно провести модернізацію.

Читайте також: Комунальне майно Луцька «майорить» рекламою наркотиків

Зазначимо, що КП «АвтоПаркСервіс» є одним з нейменш ефективних комунальних підприємств міста, яке довгий час не може налагодити роботу і лише витягує гроші з міської казни. З початку цього року зі своєї діяльності дане підприємство заробило 21 тисячу 840 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити