image
 |  0 19 Грудня 2018 | 12:38

Світ не буде чекати, поки Україна стоїть на місці, - Руслан Кошулинський

Україна має розвиватися дуже швидко, якщо хоче увійти до переліку розвинутих держав.

Про це єдиний кандидат у президенти від націоналістів свободівець Руслан Кошулинський заявив під час візиту на Волинь.

18 грудня Руслан Кошулинський відвідав селище Стара Вижівка та місто Ківерці, де поспілкувався з громадою. У екс-віце-спікера Верховної Ради поцікавилися, яким президентом у першу чергу він буде у випадку обрання.

«Ми програємо у часі. Україна відстає від провідних країн світу по багатьох параметрах. Світ не стоїть на місці і не буде чекати, поки ми його наздоженемо. Нам потрібно рухатися дуже швидко. Максимально прискоритися, щоб досягти високого рівня розвитку і посісти гідне місце у світі. А для цього потрібно бути оперативним. Тому в першу чергу я буду швидким президентом», - зазначив Руслан Кошулинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Кошулинський відвідав Волинь

Зазначимо, що 23 грудня у Старій Вижівці та Ківерцях відбудуться вибори до новостворених ОТГ. Кандидатом на голову Старовижівської ОТГ з-поміж інших є свободівець Анатолій Лавринюк. А команду «Свободи» на виборах до Ківерцівської міської ОТГ очолює боєць російсько-української війни Максим Морозов.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити