image
 |  2 23 Листопада 2021 | 18:33

Свято наближається: у світі розпочинаються приготування до Різдва та Нового року

Традиційно у західних країнах Різдво святкують 24 грудня, однак вже з другої половини листопада в багатьох містах починають прикрашати вулиці до свята.

У кількох країнах світу на початку листопада вже почали активно готуватися до святкування Різдва та Нового року.

У Нью-Йорк з ескортом поліції доставили головну ялинку. Ялину, вік якої становить 85 років, везли два дні. Вантажівку супроводжували кілька одиниць спецтехніки та ескорт з автомобілів поліції.

В американський мегаполіс Нью-Йорк зі штату Меріленд привезли головну новорічну ялинку міста.

Після встановлення, яке фахівці вже розпочали, цей головний символ Різдва прикрасять більш ніж 50 тисячами різнобарвних вогнів, а на верхівку встановлять кришталеву зірку від Swarovski вагою близько 400 кг.

Церемонія відкриття відбудеться 1 грудня. Ялина простоїть на Рокфеллер-Плаза до 16 січня.

Прикрашати вулиці до новорічних свят розпочали у Європі. 

   

як у Києві готуються до Нового року

У столиці повним ходом триває підготовка до Нового року, щоб у свято городяни відчули справжню казкову та затишну атмосферу. Про це в ефірі програми "Київ. Вголос" на "Радіо Київ - 98 FМ" розповів президент Folk Ukraine, який водночас є організатором свята на Софіївській площі Ігор Добруцький.

Як зазначив Добрицький, новорічну ялинку цього року прикрашатимуть на тему Різдва. Навколо ялинки буде зроблено панно, де зберуть 38 героїв зі Святої Сімейства. Над ялинкою планують зробити великий купол з ілюмінацією. У діаметрі він досягатиме приблизно 70 метрів. Все це буде доповнено різдвяними мелодіями, які додадуть особливої атмосфери.

В Тернополі з початку грудня почне діяти "Файне зимове містечко"

В грудні 2020 року в Тернополі відкривається "Файне зимове містечко", яке працюватиме протягом усіх новорічно-різдвяних свят. Це буде велика локація, побудована в центральній частині міста, біля головної ялинки Тернополя. На території містечка розташуються ковзанка, ярмарок, різноманітні атракціони. Щовихідні тут будуть проходити цікаві, яскраві, святкові заходи.

Головна локація з ялинкою буде працювати до кінця січня 2022 року, а ковзанку, снігові гірки та інші зимові атракції обіцяють залишити до 8 березня.

В Луцьку традиційно, головну ялинку міста відкриють 19 грудня. Також, лучани відчують атмосферу новорічних свят вже під кінець грудня. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити