image
 |  13 6 Жовтня 2021 | 23:09

Табір ромів виїхав із селища після побиття АТОвця на Волині

Відео, як у волинському селищі Торчин роми гамселять солдата, набрало тисячі гнівних коментарів у соцмережах. За діючого контрактника Сергія заступилися ветерани АТО. Та провчили ромів, які на колінах просили вибачення.

Але потерпілій пробачив нападникам, - пише Радіо трек.

На Сергія молодики напали на зупинці. Солдат повертався до військової частини. Ображали та шарпали, тому контрактник почав захищатися. Солдат у формі отримав кулаком в обличчя, потім удар ногою. Очевидці не встигли завадити — нападники накивали п'ятами.

Роми дебоширили — були в сильному алкогольному сп'янінні. Валялися на асфальті. Сиділи на східцях супермаркету та чіплялися до людей, — розповіла автор відео побиття солдата Іванна Улітовська.

За добу побиття солдата набрало десятки тисяч переглядів у соцмережах. Однак контрактник Сергій уже повернувся на службу, відбувся лише синцями. Найбільше переживає, щоб побутовий конфлікт не сприймали, як розпалювання ворожнечі з ромами.

Конфлікт вичерпано, претензій ніяких нема. Ну, а в них, я думаю, більше вже не з'явиться бажання повторювати здійснене, — зауважив Сергій.

За військового заступилися волинські ветерани. Вони розшукали ромів — ті на колінах просили вибачення. Кривдників пожалів і Сергій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вимагав 400 доларів: головного лікаря одного з медзакладів Волині викрили на хабарі (ФОТО)

У категоричній формі відмовився писати заяву проти нападників. Тому прийняте рішення про притягнення їх до адміністративної відповідальності — додав т.в.о начальника відділення №3 управління Нацполіції у Волинській області Дмитро Антонюк.

Роми заплатять по 119 гривень штрафу за дрібне хуліганство. Із селища Торчин, де стався напад, табір поїхав у невідомому напрямку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити