image
 |  2 4 Квітня 2019 | 20:27

Тарифи «Луцьктепло» перевірять

Тарифи постачальників теплової енергії на Волині перевірять.

Про це повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Волинській області.

Наразі створено робочу групу у складі представників сектору контролю за регульованими цінами ГУ Держпродспоживслужби в області, Волинського обласного ТВ Антимонопольного комітету України та Департаменту регіонального розвитку та ЖКГ облдержадміністрації. Задача робочої групи – проведення аналізу тарифів на теплову енергію послуги з централізованого постачання теплової енергії та гарячої води , встановлених органами місцевого самоврядування після 1 листопада 2018 року на предмет економічної обґрунтованості та правильності формування тарифів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Луцька під'єднають каналізацію з Гіркої Полонки

За результатами проведеного моніторингу, для проведення аналізу тарифів відібрано 4 підприємства, які надають послуги з централізованого постачання теплової енергії та гарячої води за найвищими тарифами, а саме: ДКП «Луцьктепло», ПТМ «Ковельтепло», ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» та КП «Нововолинськтеплокомуненерго».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити