image
 |  2 5 Жовтня 2022 | 13:42

Тендер на мільйони: Фірма депутата ремонтуватиме дороги на Волині

ТОВ «Аміла», яке пов'язане з депутатом Волинської облансої ради, перемогло в тендері щодо зимового утримання доріг південно-західної частини Ковельського району.

У вересні відповідну закупівлю оголосила Державна служба місцевих автомобільних доріг Волині. Як зазначають на сайті закупівель Рrozorro, попередньо на ці роботи планували витратити 4 мільйони 822 тисячі гривень, – повідомляє «Інсайдер Медіа».

Про переможця торгів офіційно повідомили сьогодні, 3 жовтня. Ним стало товариство з обмеженою відповідальністю «Аміла», яке зареєстроване у селищі Турійськ і належить родині Микитюків. А саме чинному депутату Волинської обласної ради Роману Микитюку та його дружині Ганні.

Нагадаємо, депутат Микитюк та його оточення неодноразово потрапляли у скандали. Зокрема, дружина пана Романа рік тому придбала літак контрабандистів. Тоді на аукціоні OpenMarket – СЕТАМ відбувся продаж двох легкомоторних літаків Ан-2, які ще в 2016 році були виявлені співробітниками Ковельського міжрайонного відділу Управління СБУ у Волинській області та згодом конфісковані судом. Повітряне судно (без бортового номеру) за 147 777 грн придбало товариство з обмеженою відповідальністю «Екопарк «Аміла», яке зареєстроване в с. Радовичі Турійського району. Основний вид його діяльності – «організування інших видів відпочинку та розваг». Засновницею та кінцевим бенефіціарним власником ТОВ є мешканка Турійська Ганна Микитюк, тобто дружина депутата Волинської обласної ради та директора ТОВ «Аміла» Романа Микитюка.

А у грудні минулого року, НАЗК виявили недостовірність даних у декларації депутата Волиньради Микитюка.Пан Роман не задекларував частку своєї дружини в приватній компанії, дохід від продажу нерухомості та фінансові зобов'язання, що є порушенням.

Два роки тому, депутат теж "засвітився" у тендерах з ремонту автошляхів Волині. Тоді ж фірми депутата Волиньради Микитюка та сина екс-дорожника розіграли дорожніх тендерів на понад 30 мільйонів гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити