image
 |  5 30 Січня 2020 | 21:47

«Ти л*шара! Дитина впоралася би краще»: Що писав про Зеленського офіцер ЗСУ, який отримав догану

У Мережі показали, що писав про президента Володимира Зеленського майор ЗСУ, якому оголосили сувору догану.

Скрін донесення, де наводиться відповідний пост, опублікував у Facebook блогер і ветеран АТО Олександр Погребиський.

“А ось вам і причина за якою почалось службове розслідування. «Термінове Донесення» Тут ви можете ознайомитись з текстом публікації, за яку військовий отримав Догану”, – написав блогер.

Іnforesist наводить текст повністю:

“Пане президент!

Ви стрімко рухаєтеся до того, що після вашої каденції половина українців, побачивши вас на вулиці, наплювавши на всі заходи пристойності, від душі щиро будуть тикати на вас пальцем і сміючись кричати:

“АААААА, НУ ТИ ЛОШАРА! НАВІТЬ МОЯ ДИТИНА ВПОРАЛАСЯ Б З УПРАВЛІННЯМ КРАЇНОЮ КРАЩЕ!”

Думаю саме це, насправді вас чекає після вашого президентства. У мене немає до вас ніякої емоції крім огиди і презирства: ви зголосилися управляти країною в такий критичний для неї час і провалилися.

Я дійсно вважаю вас бездарним керівником. Ви нездара. Вже очевидно, що у вас не вийшло. І не могло вийти. Не могло, тому що не можна ні з чого зробити щось.

Ви все ще граєте для нас усіх роль в якій ви все розумієте і знаєте, що ви тримаєте все під контролем і що у вас все обов’язково вийде, але ми вже не віримо. “За Станіславським” і по житейськи – НЕ ВІРИМО! У нас є очі і мізки, щоб зрозуміти, що все це великий фарс або, по криворізькі – понти. За маскою президента Зеленського – порожнеча.

Зеленський, йди у відставку, не опускай за собою слідом ще і країн. Зупинись! У тебе не вийшло. Ще не пізно, віддавши штурвал іншому, посміхнувшись сказати: “Ну не вийшло” і спокійно повернутися на сцену. ВОВА – ЙДИ! НАМ ВЖЕ З ТОБОЮ ВСЕ ЗРОЗУМІЛО!”

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинську ОДА прийшов «Руській мір» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити