image
 |  5 24 Лютого 2019 | 16:28

«Ті, що продають і купують голоси на виборах, – це вороги Нації і Держави», - Олег Тягнибок

Зараз ми маємо унікальний шанс змінити все на користь українців. Потрібно лише проявити волю до змін.

Про це пише "Вголос".

Про це сьогодні, 24 лютого, під час Віче гідності у Києві заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

«Пімсти смерть Великих Лицарів», — так каже нам Декалог українських націоналістів. Найкращий спосіб вшанувати пам’ять Героїв і помститися ворогу за їхню смерть — довершити справу, за яку вони боролися. Втілити у життя їхню мрію. Україну вільну. Україну соборну. Україну без холопа і без пана. Це — наш святий обов’язок!”, – зазначив він.

Також додав: “Ті, що продають і купують голоси на виборах. Це — вороги Нації і Держави”.

Як їм протистояти? Наша зброя – це наш голос. Відповідальність за майбутнє, за те яким воно буде лежить на кожному з нас. Робімо усвідомлений вибір. Без підкупу, маніпуляцій і фальсифікацій.

Не даймо вкрасти майбутнє у нас, у всіх наступних поколінь українців!”

За словами Олега Тягнибока, зараз ми маємо унікальний шанс змінити все на користь українців. Потрібно лише проявити волю до змін. Не піддатися на підкуп і маніпуляції від олігархів. І тоді раз і назавжди усунемо їх від влади. Тільки так здобудемо майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потворний гібрид зрощеного криміналу та корумпованої влади оголосив патріотам справжню війну, – Олег Тягнибок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити