image
 |  4 28 Квітня 2020 | 19:13

Тільки два: повідомили, які ринки запрацюють у Луцьку в період карантину

У Луцьку в період карантину зможуть працювати лише два ринки, які є критими. Така вимога міститься в проєкті рішення уряду щодо роботи ринків, яку мають ухвалити на засіданні Кабміну завтра, 29 квітня. 

Про це йшлося сьогодні під час чергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого обговорювалися питання протидії поширенню коронавірусу в місті Луцьку, – інформують на сайті Луцької міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин не для всіх: ресторан «слуги народу» приймає ВІП-гостей

Секретар міської ради Григорій Пустовіт зазначає, що мова йде саме про криті ринки, а у нашому місті таких два, і вони мають бути зареєстровані.

“Без офіційної реєстрації ринки працювати не будуть. Крім того, керівники ринків повинні будуть повідомити про вимоги щодо роботи ринків в умовах карантину своїх підприємців, адже порушення таких вимог тягне за собою штрафні санкції від 34 тисяч гривень. Відкриття ринків не повинно стати новим вогнищем захворюваності”, - зауважив Григорій Пустовіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вихід: звільнили двох заступників голови Волинської ОДА

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити