image
 |  5 28 Квітня 2020 | 17:43

На вихід: звільнили двох заступників голови Волинської ОДА

Сьогодні, 28 квітня, у Волинській обласній державній адміністрації звільнили двох заступників голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з власних джерел.

Зазначають, що сьогодні відбулося звільнення першого заступника голови Волинської ОДА Леоніда Кирильчука.

Слід зазначити, що призначили Леоніда Кирильчука на цю посаду 26 березня. Відповідно, він пробув у цьому кріслі рівно місяць.

Свого часу Леонід Кирильчук був директором департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації часів головування у Волинській ОДА "регіонала" Олександра Башкаленка.

До цього, під час головування у Волинській ОДА Бориса Клімчука, був начальником головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА.

Сьогодні звільнили також багаторічну заступницю голови Волинської ОДА Світлану Мишковець.

Остання до цього пережила двох "губернаторів" – Володимира Гунчика та Олександра Савченка. Саме при Гунчику вона стала заступником голови ОДА.

А до цього Світлана Євтихіївна при трьох "губернаторах" (Борисові Климчуку, Олександру Башкаленку та Григорію Пустовіту) очолювала департамент соціального захисту населення Волинської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймана на хабарі посадовиця поліції Волині, вважається невинуватою у вчиненні злочину, доки її вина не буде доведена

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити